Tuse Persistenta

Tuse persistenta – Tratament natural cu aerosoli de sare

Tusea este cel mai frecvent simptom al afecțiunilor respiratorii. Este un mecanism reflex pe care organismul îl declanșează pentru a curăța căile respiratorii de mucus sa alte substanțe iritante care îngreunează respirația.

Tusea persistentă seacă apare frecvent, atât la copii, cât și la adulți, după un episod de răceală sau gripă, prin menținerea unei iritații a căilor respiratorii superioare. Acest tip de tuse ne provoacă o serie de inconveniente: tulburarea somnului, oboseală, copiii nu sunt acceptați să se reîntoarcă în colectivitate etc.

 

Cauzele tusei persistente

În cazul unei infecții respiratorii acute, simptomele precum febra, dureri în gât și de cap sau secrețiile nazale abundente sunt generate de fenomenele inflamatorii, care durează, de obicei, între 3 și 7 zile. Însă mai puțin știut este faptul că mucoasa respiratorie are nevoie de mai mult timp, între 4 și 6 săptămâni, pentru a se reface. Așadar, deși pare că ne-am vindecat complet, mucoasa respiratorie continuă să fie inflamată și este responsabilă pentru persistența tusei.

 

O altă formă de tuse persistentă este tusea productivă, cu eliminare de spută. Acest tip de tuse poate apărea în urma unei infecții respiratorii acute la copii și adulți, la fumători sau la persoanele cu bronșită cronică. Aceasta poate duce la o respirație din ce în ce mai dificilă, care provoacă oboseală și îngreunează desfășurarea activităților zilnice.

 

Tusea iritativă apare, mai frecvent, la debutul unei infecții respiratorii. Este seacă, persistentă și perturbă activitățile zilnice și somnul prin accese bruște și neașteptate.

 

Este important să te adresezi medicului atunci când tusea durează mai mult de o săptămână sau este însoțită de alte simptome, precum febra sau senzația lipsei de aer, pentru o diagnosticare corectă și la timp. Tusea este un simptom care poate semnala o afecțiune pulmonară cronică, astm sau alergii. 

 

Cum acționează SaltMed în cazul persoanelor cu tuse persistentă

Indiferent dacă vorbim de tuse seacă, productivă sau iritativă, utilizarea regulată a inhalatorului cu aerosoli uscați de sare SaltMed reduce inflamația de la nivelul căilor respiratorii și permite mucoasei să se refacă.

 

Totodată, folosirea SaltMed previne apariția unor noi infecții în timpul perioadei în care mucoasa inflamată crește sensibilitatea la infecții.

 

Important!

Utilizat pentru tratarea tusei iritative, inhalatorul salin SaltMed poate exacerba tusea în primele zile de utilizare, dar vindecarea se va produce mai rapid și fără alte complicații, cum ar fi transformarea în tuse seacă prelungită și epuizantă sau tuse productivă.

 

Inhalatorul salin SaltMed – tratament natural pentru tuse

Beneficiile utilizării inhalatorului salin SaltMed sunt:

  • tusea dispare rapid

  • scade semnificativ riscul dezvoltării de noi infecții

  • secrețiile se fluidifică și se pot elimina fără efort

  • somnul devine mai liniștit și mai odihnitor

  • crește rezistența la efort fizic

 

Cum se utilizează SaltMed la pacienții cu tuse persistentă

f

În primele două săptămâni de tratament, se recomandă utilizarea inhalatorului salin SaltMed timp de o oră și jumătate pe zi. Din a treia săptămână de tratament, timpul de utilizare al inhalatorului poate fi redus la o oră pe zi, pentru o perioadă de până la două luni. Poate fi utilizat cartuș de tip N sau L.


Chiar dacă simptomele dispar rapid, datorită faptului că mucoasa respiratorie are nevoie de timp - între 4 și 6 săptămâni pentru a se reface - recomandăm folosirea SaltMed și după dispariția tusei, pentru o perioadă de până la 2 luni.
Inhalatorul SaltMed poate fi folosit la orice vârstă, inclusiv la copiii mici. Dispozitivul poate fi dotat cu măști speciale pentru inhalarea aerosolilor.

 

SaltMed poate fi utilizat fără riscuri de către pacienții cu afecțiuni cardiace sau/și renale: sarea nu se absoarbe în sângele de la nivel pulmonar.

 

Nu există risc de supradozare la terapia SaltMed și nu există interacțiuni cu alte medicamente. Terapia SaltMed se poate face concomitent cu alte terapii prescrise de medic.

 

SaltMed nu consumă din timpul tău! Îl poți utiliza în timp ce te uiți la televizor, citești o carte sau lucrezi pe computer sau tabletă.

 

Dacă ai întrebări privind utilizarea inhalatorului SaltMed în tratamentul tusei persistente, te rugăm să ne contactezi.

 

Parerile celor care au utilizat SaltMed in tratamentul tusei

Ionela StancioiIonela Stancioi Adrian Belu

Recomand cu toată încrederea SaltMed! Eu și copilul meu îl folosim de jumătate de an și, pe lângă faptul ca nu ne-am mai îmbolnăvit de atunci, băiatul meu chiar a scăpat de o tuse extraordinar de puternica, doar cu aparatul, fără a fi nevoie sa i se administreze medicamente

Adrian MuresanAdrian Muresan

Recomand cu incredere SaltMed, pentru tratarea tusei astmatiforme!

Comanda si tu inhalatorul salin SaltMed!