Termeni si conditii

ELEMENTE DEFINITORII

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica produselor SaltMed vandute prin intermediul magazinului online www.saltmed.ro de catre LOI Medical SRL, cu sediul în Bucureşti, str. Cpt. Eremia Popescu nr 35, înregistrată la Registrul Comerţului, cu nr. J40/21646/2004 si codul unic de inregistrare RO 17068612.

Definitii:

  • produs: orice produs care urmează a fi furnizat de către vânzător, cumpărătorului;
  • comanda: document eletronic prin care cumpărătorul solicită achiziționarea unor bunuri sau servicii prezentate pe www.saltmed.ro;
  • contract: comanda confirmată de către vânzător (confirmarea unei comenzi se poate face doar telefonic sau electronic).

INREGISTRAREA ȘI CONFIRMAREA UNEI COMENZI

Prin lansarea unei comenzi (eletronic sau telefonic) prin intermediul magazinului online www.saltmed.ro, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic sau telefonic).

Lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) presupune și confirmarea comenzii și a contractului.

PLATA PRODUSELOR

Plata produselor se poate face numerar (ramburs, direct catre curier) sau prin OP.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face prin GLS in maxim 3 zie lucratoare sau direct la sediul firmei.

PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru mai multe informatii privind politica noastra de protectie si prelucrare a datelor cu caracter personal accesati politica de protectie si prelucrare a datelor cu caracter personal.

GARANTIE

Aparatul Inhalator SaltMed este garantat 24 luni de la cumpărare. Pentru a beneficia de garanţie este necesară respectarea instrucţiunilor de utilizare.
Reparaţiile în / şi post garanţie se realizează la producătorul mentionat in Certificatul de garantie.
Garanţia este valabilă doar însoţită de documentul de achiziţie (bon, factură etc).
Garantia se aplica numai dispozitivului medical, nu si consumabilelor acestuia (cartusele).

RETUR

Conform legislatiei in vigoare in Romania, clientul poate renunta la produsele cumparate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare; legislatia se aplica doar in cazul persoanelor fizice (OG 130/2000 Art 4 (1) lit. b). Renuntarea la produsele cumparate se face doar in urma unei instintarii prin e-mail la office@saltmed.ro, sau fax.: 021.334.93.57

Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiţii perfecte (ambalaj original de la producător, toate accesoriile, consumabilele şi documentaţia). Acestea nu trebuie să prezinte sub nici o formă semne de uzură iar sigiliile şi etichetele aplicate pe dispozitive să fie intacte, in special pe cartusele inhalatoarelor SaltMed, care sunt considerate consumabile.

Termenii de mai sus se aplica numai produselor livrate prin curier. Comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastră direct la clienţi prin intermediul curierilor proprii nu sunt considerate comerţ la distanţă, întrucât pot fi vizualizate, verificate şi acceptate ca fiind corespunzătoare.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client cu exceptia cazului care motivul returului este un defect de fabricatie, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Nu acceptam pentru retur:

  • Produsele deteriorate: produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original nedeteriorat, cu toate accesoriile si documentele care le-au insotit).
  • Produsele care prezinta urme de utilizare: produsele care prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, uzura, etc.
  • Produsele care nu au toate documentele insotitoare cu care au fost expediate (factura, garantie, manual instructiuni, etc).
  • Consumabile: Cartusul SaltMed ®

FORȚA MAJORĂ

Nici una dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Pentru orice neclaritati va rugam sa nu ezitati in a ne contacta prin una dintre metodele enumerate pe pagina de contact.