PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către LOI Medical SRL numai in măsura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR), precum și cu legislația aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, etc. Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor.

 

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri: 1. Pentru prestarea serviciilor LOI Medical în beneficiul dvs. Acest scop general poate include, după caz, următoarele: Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora; Solutionarea retururilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate; Returnarea produselor si/sau rambursarea contravalorii acestora conform prevederilor legale; Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs si produsele medicale achizitionate 2. Pentru monitorizarea eficientei si sigurantei produselor noastre Ne dorim în permanență să vă oferim produse de calitate potrivite nevoilor dumneavoastra. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de client, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață. Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

 

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari: furnizorilor de servicii de curierat; furnizorilor de servicii de plată/bancare; furnizorilor de servicii de cercetare de piață; furnizorilor de servicii IT; În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice. Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

 

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Datele sunt stocate pe servere securizate. În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru. La cererea Dvs. expresa va asiguram dreptul de acces, interventie, opozitie, rectificare sau stergere a datelor personale, in conformitate cu dispozitiile legale. Pentru exercitarea acestor drepturi, trebuie sa trimiteti un e-mail la office@saltmed.ro in care sa specificati in detaliu solicitarea.