Inhalatorul salin SaltMed in recuperarea post COVID-19

Persoanele care au suferit o forma severa de boala COVID-19 prezinta frecvent leziuni pulmonare de tip inflamator si zone de atelectazie (alveole pulmonare din care lipseste gazul).

Cea mai frecventa cauza de producere a atelectaziilor este prezenta secretiilor care blocheaza caile aeriene mici. Zonele pulmonare blocate de secretii nu mai participa la schimbul de gaze, astfel aparand senzatia de lipsa de aer.

Prezenta inflamatiei la nivelul cailor respiratorii creste sensibilitatea acestora fata de factorii de mediu (de exemplu, aerul rece), dar si fata de virusi si bacterii ce pot declansa noi infectii respiratorii la nivel pulmonar.

Utilizarea aparatului cu aerosoli de sare SaltMed are urmatoarele beneficii pentru persoanele aflate in etapa de recuperare post COVID-19:

  • Ajuta la eliminarea secretiilor din caile respiratorii, recuperand astfel din punct de vedere functional zonele de plaman afectate.

  • Previne aparitia de noi infectii la nivel pulmonar, infectii ce se pot dezvolta foarte rapid pe fondul de inflamatie existent.

  • Se accelereaza recuperarea generala a pacientului prin refacerea mai rapida a functiei respiratorii.

  • Imbunatateste calitatea somnului (tot o consecinta a ameliorarii respiratiei).

De ce este SaltMed cea mai eficienta terapie salina in recuperarea post COVID-19

  1. Aparatul asigura o emisie controlata si cu concentratie inalta de aerosoli salini cu dimensiunea de 0.3-5 microni. Particulele de sare cu dimensiuni cuprinse intre 0.3-5 microni sunt singurele capabile sa ajunga in profunzimea aparatului respirator si sa genereze efectul terapeutic!

  2. Alte terapii saline nu permit controlul emisiei de aerosoli, nici concentratia aerosolilor sau dimensiunea acestora. Din acest motiv, efectele lor terapeutice pot fi extrem de variabile.

Cum se utilizeaza SaltMed in recuperarea post COVID-19

Inhalatorul salin SaltMed trebuie utilizat 2-3 ore pe zi in prima luna, ulterior putand fi redusa durata terapiei la o ora – o ora si jumatate pe zi. Terapia trebuie efectuata zilnic, cel putin doua luni de zile, deoarece sunt necesare aproximativ 6 saptamani pentru refacerea completa a mucoasei respiratorii.

Recomandam sa se foloseasca in prima luna un cartus SaltMed de tip N, ulterior putand fi folosit cartus de tip N sau L.

Testimoniale

Radu Rujan

Saltmed functioneaza. Dupa Covid am folosit Saltmed. Efectul a fost simtitor si recuperarea a mers mai repede. Recomand.

Comanda si tu inhalatorul salin SaltMed!