Elimină Durerile de Sinuzită încet, dar sigur cu SaltMed 

Saltmed este o terapie naturală bazată pe sare, fără efecte adverse, care tratează cauza, nu doar simptomele sinuzitei.

Comandă Acum
Group 834 (1).png__PID:572f4fca-9303-4423-9948-10fb41b61fc2
Group 836 (1) (1).png__PID:fe127f8c-38a7-41c3-9dd9-d4c8a9c2f2f3
 • Ușurează respirația ceea ce duce la cresterea calitatii somnului.
 • Elimină durerea și senzația de presiune din sinusuri.
 • Vindecă tusea persistentă și senzația neplăcută de scurgere în gât.
 • Diminuează radical nevoia de utilizare de antibiotice, ceea ce protejează organismul de efectele adverse ale acestora.
 • Trateaza gripa, raceala sau alte afecțiuni respiratorii.
 • Pune capăt ciclului vicios de răceli prin prevenirea acestora.
 • Este foarte eficient: o ora de utilizare pe zi a inhalatorului SaltMed este echivalenta cu o zi petrecuta in salina!
 • Este un tratament 100% natural, fara efecte adverse, putand fi folosit la orice varsta, incepand cu copii mici si bebelusi.
 • Este usor de administrat: poti utiliza acest inhalator portabil in timp ce citesti, urmaresti emisiunea TV preferata sau navighezi pe Internet.

Cumpără ACUM și BENEFICIEZI
de TRASPORT GRATUIT

Comandă Acum

Creat de români, brevetat la nivel european

Inhalatorul SaltMed - cea mai buna terapie salina!

Inhalatorul SaltMed are la baza o tehnologie inovatoare de obtinere a aerosolilor salini.

Aparatul asigura o emisie controlata si cu concentratie inalta de aerosoli salini cu dimensiunea de 0.3-5 microni.

Peste 30% din aerosolii eliberați de inhalatorul Saltmed sunt la dimensiune de sub 0.5 microni.

Particulele de sare cu dimensiuni cuprinse intre 0.3-0.5 microni sunt singurele capabile sa ajunga efectiv pana in profunzimea aparatului respirator si și să determine eliminarea secrețiilor, responsabilele de durerile ce ne macină zi de zi!

Alte terapii saline nu permit controlul emisiei de aerosoli, nici concentratia aerosolilor sau dimensiunea acestora, ceea ce inseamna ca efectele lor terapeutice pot fi extrem de variabile.

În schimb, inhalatorul salin SaltMed, atât timp cât este folosit corect, conform planului de tratament, aduce efecte vizibile pacienților cu sinuzită.

Datorita caracteristicilor amintite, SaltMed este superior oricarei terapii saline, inclusiv cea in salina naturala!

Group 492 (1).jpg__PID:c97c312a-a628-48f6-b120-fafb010df009

Alte terapii saline nu permit controlul emisiei de aerosoli, nici concentratia aerosolilor sau dimensiunea acestora, ceea ce inseamna ca efectele lor terapeutice pot fi extrem de variabile.

În schimb, inhalatorul salin SaltMed, atât timp cât este folosit corect, conform planului de tratament, aduce efecte vizibile pacienților cu sinuzită.

Datorita caracteristicilor amintite, SaltMed este superior oricarei terapii saline, inclusiv cea in salina naturala!

Recomandat de medici specialiști

Dr. Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de terapie intensivă nou-născuți de la spitalul “Marie Sklodovska Curie” din București

Profesor Universitar Dr. Traian Mihaescu, fostul șef al clinicii I de pneumologie de la spitalul clinic de pneumoftiziologie din Iași

Group 665 (1).jpg__PID:a1482270-45c8-499c-81b9-978ab1bdfe12

Prof. Dr. Raluca Grigore, medic primar ORL si chirurgia capului si gatului în cadrul spitalului Colțea

UTILIZATORiI SALTMED SUNT
DIN TOATE COLȚurile tării

UTILIZATORiI SALTMED SUNT DIN TOATE COLȚurile tării

image 53 (1).jpg__PID:0df0090e-2585-4997-91ac-572f4fca9303
image 54 (1).jpg__PID:090e2585-b997-41ac-972f-4fca93039423

Eficiența este dovedită din 
studii clinice

Eficiența este dovedită din studii clinice

 • Studiu insuficienta respiratorie acuta sectia UPU spital Floreasca Bucuresti

Acest studiu retrospectiv examinează efectele terapiei cu sare (haloterapie) asupra pacienților cu tulburări bronșice obstructive, cum ar fi astmul și boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC), tratați la departamentul UPU-SMURD al Spitalului de Urgență din București, folosind dispozitivul SaltMed.

Studiul a analizat un eșantion de 393 de pacienți cu agravarea astmului sau BPOC. Toți pacienții au primit tratament standard cu inhalatoare de betamimetice, corticosteroizi și oxigen. În plus, 204 dintre aceștia au primit pe langa tratamentul standard si terapia SaltMed. S-au înregistrat frecvența respiratorie și nivelul de oxigen în sânge la toți pacienții, inițial și la fiecare 20 de minute, pe parcursul unei ore, precum și analize de sânge inițiale și după o oră.

Rezultatele studiului indică o îmbunătățire mai rapidă a parametrilor respiratori la pacienții care au beneficiat de terapia cu sare SaltMed, în comparație cu grupul care a primit doar terapia standard. SaltMed a condus la o îmbunătățire semnificativă a tuturor parametrilor clinici și paraclinici, inclusiv frecvența respiratorie, saturația cu oxigen și presiunea parțială a gazelor din sânge.

Citește studiul complet aici 
 • Studiu nou nascuti prematur – Spitalul de urgenta pentru copii Marie Curie

Acest studiu se concentrează pe utilizarea tratamentului SaltMed pentru bebelușii cu probleme respiratorii severe care erau menținuți în viață cu ajutorul ventilației mecanice. Bebelușii aveau diverse probleme de sănătate, inclusiv dificultăți de respirație, stenoză traheală (îngustarea tubului care duce aerul în plămâni) și BPD severă (o afecțiune pulmonară).

Tratamentul SaltMed a fost administrat ca o terapie complementară la tratamentul standard pe care îl primeau bebelușii.

După administrarea tratamentului SaltMed, s-a observat o îmbunătățire semnificativă în starea bebelușilor. Unii dintre ei au putut chiar să respire fără ajutorul aparatelor, ceea ce a fost un progres semnificativ având în vedere problemele lor respiratorii severe de la început.

Citește studiul complet aici 

Cumpără ACUM și BENEFICIEZI
de TRASPORT GRATUIT

Comandă Acum

Certificări

 • ✔ Produsul SaltMed ® este un dispozitiv medical terapeutic activ (Conform HG 54/2009)
 • ✔ SaltMed ® este certificat in Comunitatea Europeana si marca inregistrata in Comunitatea Europeana. (marca CE)
 • ✔ Metoda care sta la baza inhalatorului Saltmed a fost premiată cu argint la Salonul International al Invențiilor, Tehnicilor și Produselor Noi de la Geneva.

Certificări

CARE ESTE PLANUL DE TRATAMENT LA
TERAPIA SALTMED PENTRU SINUZITĂ?

În prima lună de tratament, este necesar utilizarea terapiei SaltMed minim 2 ore în fiecare zi (ideal 3 ore) pentru a permite sării să “sape” pas cu pas în dopurile de secreții create la nivelul sinusurilor și să le elimine. În această etapă, există șansa să apără o intensificare temporară a durerii, cauzată de schimbarea presiunii din sinusuri. Dacă tratamentul este continuat, durerea scade, iar apoi va disparea complet. Pentru acesta etapă este nevoie un cartuș SaltMed de tip N (ce oferă 100 ore de terapie SaltMed).

Group 838 (1).png__PID:83dc0891-a440-40bd-9c4d-b6d02170a994

După prima lună de tratament, dacă nu mai sunt secreții abundente, se poate reduce durata zilnică a tratamentului la o oră și jumătate pe zi. Pentru rezultate optime pe termen lung este necesar să urmați terapia SaltMed pentru o perioadă de cel puțin 4 luni, zi de zi. În această etapă se poate folosi atât cartuș SaltMed de tip L (ce oferă 60 ore de terapie SaltMed), cât și cartuș SaltMed de tip N (ce oferă 100 ore de terapie SaltMed).

IMPORTANT DE ȘTIUT

!

Group 841.png__PID:80dec278-34a3-43dc-8891-a44040bd5c4d

Pentru a vă proteja de episoadele date de sinuzită, după finalizarea planului de tratament, va fi nevoie să repetați la începutul fiecarui sezon rece cel puțin câte un ciclu de terapie Saltmed de prevenție (o oră pe zi pentru 60 de zile consecutive).

Group 839 (1).png__PID:c27834a3-83dc-4891-a440-40bd5c4db6d0

Inhalatorul SaltMed poate fi utilizat fără riscuri de către pacienții cu afecțiuni cardiace sau/și renale: sarea nu se absoarbe în sânge de la nivel pulmonar.

Nu există risc de supradozare la terapia SaltMed și nu există interacțiuni cu alte medicamente. Terapia SaltMed se poate face concomitent cu alte terapii prescrise de medic.

Group 840 (1).png__PID:34a383dc-0891-4440-80bd-5c4db6d02170

SaltMed nu consumă din timpul tău! Îl poți utiliza în timp ce te uiți la televizor, citești o carte sau lucrezi pe computer sau tabletă.

Recenzii

Based on 387 reviews
80%
(309)
13%
(49)
3%
(13)
2%
(6)
3%
(10)
R
Inhalator SaltMed L
Rizel Ana Maria (Râmnicu Vâlcea, RO)
Afecțiune: Prevenție răceli copii
Timp Utilizare: Între 60 și 100 de ore

Inhalator SaltMed L

A
Cartus de Rezerva SaltMed L
ALINA POPESCU (Bucharest, RO)
Afecțiune: Prevenție răceli copii
Timp Utilizare: Între 30 și 60 de ore
Produsul SaltMed este foarte ok pentru prevenție la copii, deoarece ajută la menținerea sănătății...

Am început să utilizez terapia SaltMed în căutarea unei soluții naturale pentru a îmbunătăți sănătatea respiratorie a familiei, în special a copiilor. Având în vedere că se apropia sezonul rece, am vrut să găsesc o metodă eficientă pentru a preveni răcelile și infecțiile respiratorii frecvente.

Utilizarea Dispozitivului

Dispozitivul SaltMed a fost surprinzător de ușor de folosit. Trebuie doar să îl pornim și să inspirăm aerul salin pe care îl generează.

D
Inhalator SaltMed N
Daniela LUNGU (Sector 1, RO)
Afecțiune: Astm
Timp Utilizare: Între 30 și 60 de ore
Nu am crezut, când am citit prospectul că terapia cu Saltmed desensibilizează

In urmă cu un an am fost diagnosticată cu astm bronsic alergic. Alergenii sunt gramineele sălbatice. Am avut niște crize foarte urâte cu toată medicamentația pe care o primeam. Mi-am cumpărat Saltmed si il folosesc de circa 60 de zile. Tusea s-a rărit, după expectorație, nu mai tușesc atât de tare și de des. Dar am observat că alergenii nu mă mai afectează atât de rău. Daca nu luam Aerius, când ieșeam pe balcon (sunt înconjurată de vegetație sălbatică) imediat nasul se inflama, apărea tusea chinuitoare. De la o vreme, gramineele nu mă mai afectează așa de rău, semn că într-adevăr, terapia salină dă rezultate și în zona de desensibilizare.

L
Inhalator SaltMed N
Laurentiu Mihailescu (Bucharest, RO)
Afecțiune: Rinită
Timp Utilizare: Sub 10 ore
Eficienta

Respiratie imbunatatita

S
Inhalator SaltMed L
Simona Costachescu (Sector 1, RO)
Afecțiune: Wheezing recurent/Bronșiolită
Timp Utilizare: Sub 10 ore

Inhalator SaltMed L

E
Inhalator SaltMed N
Elena Aga (Suceava, RO)
Afecțiune: Prevenție răceli copii
Timp Utilizare: Între 10 și 30 de ore
Este ușor de folosit

Tuse

V
Inhalator SaltMed N
Visan Aurelian Darius (Ludwigshafen am Rhein, DE)
Afecțiune: Wheezing recurent/Bronșiolită
Timp Utilizare: Între 10 și 30 de ore
Ușor de utilizat

Îmbunătățiri după utilizarea inhalatorului

A
Cartus de Rezerva SaltMed L
Alina Frunzescu (Brasov, RO)
Afecțiune: Prevenție răceli adulți
Timp Utilizare: Între 60 și 100 de ore
Rapid

Buna

A
Inhalator SaltMed N
Anca Macarie (Baia Mare, RO)
Afecțiune: Wheezing recurent/Bronșiolită
Timp Utilizare: Între 10 și 30 de ore

Inhalator SaltMed N

Afecțiune: Wheezing recurent/Bronșiolită
Timp Utilizare: Între 10 și 30 de ore

Cartus de Rezerva SaltMed L

A
Inhalator SaltMed N
Alina (Zalău, RO)
Afecțiune: Rinită
Timp Utilizare: Între 60 și 100 de ore
Multumita...

Desi am fost mai mult decat sceptica la inceput, am decis sa incerc deoarece fetita mea nu mai scapa de cateva luni de o tuse, cand seaca, cand productiva. A avut si tratament medicamentos, dar sunt convinsa ca a ajutat-o mult si saltmed. De cand il foloseste nu s-a mai imbolnavit, desi a fost in contact cu copii raciti sau cu pneumonie, pe cand, inainte, toti virusii se legau de ea. Sper si cred ca nu este o coincidenta. Trebuie folosit cu seriozitate, asa cum este indicat.

C
Cartus de Rezerva SaltMed L
Customer (Buziaş, RO)
Afecțiune: BPOC
Timp Utilizare: Peste 100 de ore
Efectul terapeutic!

Împreună cu tratamentul de la medicul pneumolog mi-a îmbunătățit viața zilnică,în mod special nopțile. Pot să fac efort !

s
Inhalator SaltMed N
simona costina Nutas (Marghita, RO)

Inhalator SaltMed N

R
Cartus de Rezerva SaltMed N
Roman viorica (Brasov, RO)
Afecțiune: Wheezing recurent/Bronșiolită
Timp Utilizare: Peste 100 de ore

Băiatul meu a scăpat de acel șuierat in piept

G
Cartus de Rezerva SaltMed L
Georgiana Sacan (Ploieşti, RO)
Afecțiune: Wheezing recurent/Bronșiolită
Timp Utilizare: Peste 100 de ore

O super terapie care mi-a ajutat mult copilul!

C
Cartus de Rezerva SaltMed N
Corina Golea (Suceava, RO)
Afecțiune: Prevenție răceli copii
Timp Utilizare: Peste 100 de ore

Pare sa treaca mai usor peste raceli, fara complicatii.

A
Inhalator SaltMed L
Ana-Maria Pruteanu (Hunedoara, RO)
Afecțiune: Rinită
Timp Utilizare: Între 30 și 60 de ore
Deocamdata nu vedem rezultate. Asteptam sa finalizam cartusul achizitionat.

Mi-ar placea ca si aparatul sa aiba un comutator pt pornit oprit si un timer. Ne-ar ajuta foarte mult.

N
Inhalator SaltMed N
Nicoleta Ivan (Iasi, RO)
Afecțiune: BPOC
Timp Utilizare: Între 10 și 30 de ore

Ușor de folosit

C
Cartus de Rezerva SaltMed L
Cazac Vasile (Bacau, RO)
Afecțiune: BPOC
Timp Utilizare: Peste 100 de ore
Eficiența

Tata trăiește datorită acestui aparat.

E
Cartus de Rezerva SaltMed N
Emil Clement (Arad, RO)
Afecțiune: Rinită
Timp Utilizare: Sub 10 ore

Cartus de Rezerva SaltMed N

A
Inhalator SaltMed N
ADG MEDICAL SRL 35878439 Alecu Gabriela (Gura Humorului, RO)
Afecțiune: Rinită
Timp Utilizare: Între 30 și 60 de ore
ideea simpla si inovatoare

Va rog sa imbunatatiti sistemul de mufare a cablurilor , sa atasati un sistem de pornire si de contorizare a orelor de trat.

D
Inhalator SaltMed L
Delia Proca (Bucharest, RO)
Afecțiune: Wheezing recurent/Bronșiolită
Timp Utilizare: Între 10 și 30 de ore
Ca exista

Am tratat bronsita,, impreuna cu nurofen ptr o vindecare mai rapida.

c
Inhalator SaltMed L
claudia (Sector 6, RO)
Afecțiune: Astm
Timp Utilizare: Între 10 și 30 de ore

accesorii nu sunt de calitate, inclusiv mastile

M
Cartus de Rezerva SaltMed N
Mateescu Maria (Sector 4, RO)
Afecțiune: Astm
Timp Utilizare: Între 60 și 100 de ore
Mi-a folosit la afectiunile pe care le am și se manevrează usor

Am avut Covid și am rămas cu o tuse persistenta. În timpul tratamentului prescris de medic am citit despre Saltmed
și l am comandat . Am început sa- l folosesc câte o ora ( în 2 reprize) /zi , tusea s-a redus mult . M am bucurat ca nu are contraindicatii , l-am folosit o luna și jumătate.
Acum o luna am început sa-l folosesc din nou pentru ca am făcut o răceală iar tusea a revenit. Acum ma simt bine și nu mai tusesc

P
Inhalator SaltMed N
Pasca Radu (Oradea, RO)

Inhalator SaltMed N

Cumpără ACUM și BENEFICIEZI
de TRASPORT GRATUIT

Comandă Acum

întrebări frecvente

FAQ

Începe să folosești
Terapia Saltmed!

Cu cât îți rezervi provizii pentru o perioada mai lungă de timp, cu atât vei economisi mai mult

ATENTIE!

EXISTĂ UN NUMĂR LIMITAT DE PACHETE SALTMED DISPONIBILE…

SALVEAZĂ 400 lei
Pachet Sinuzită Plan de Tratament Complet (4 luni)
Pachet Sinuzită Plan de Tratament Complet (4 luni)

PACHET SINUZITĂ PLAN DE TRATAMENT COMPLET (4 luni)

12 LEI/zi de tratament

2x CARTUȘ N (200 ore de folosire) 

1320 RON

POMPĂ ELECTRICĂ TERAPIE SALTMED

300 RON

1x MASCĂ ADULȚI 

15 RON

1x MASCĂ COPII

15 RON

CONSULTAȚIE PE EMAIL GRATUITĂ pe DURATA utilizării de un Expert Saltmed

NEPREȚUIT

1.650,00 lei

DOAR

1.445,00 lei

* transport gratuit

SALVEAZĂ 290 lei
Pachet Sinuzită Prima Lună
Pachet Sinuzită Prima Lună

PACHET SINUZITĂ
PRIMA LUNĂ

26 LEI/zi de tratament

1x CARTUȘ N (100 ore de folosire) 

660 RON

POMPĂ ELECTRICĂ TERAPIE SALTMED

300 RON

1x MASCĂ ADULȚI 

15 RON

1x MASCĂ COPII

15 RON

cross-icon.svg__PID:3c5fc54f-b3a8-46d3-b54e-0367e80678e7

CONSULTAȚIE PE EMAIL GRATUITĂ pe DURATA utilizării de un Expert Saltmed

NEPREȚUIT

990,00 lei

DOAR

785,00 lei

* transport gratuit

Garanția 0 RISC

Investiția ta în Saltmed NU poate da gres!

Și pentru că suntem atât de încrezători în eficiența terapiei SaltMed, îți oferim garanția 0 RISC.

Dacă urmezi corect planul de tratament de la Saltmed, iar dupa o lună, nu simți nicio îmbunătățire în ceea privesc simptomele date de sinuzită, îți vom returna integral suma de bani.

Îți vom cere să returnezi dispozitivul, iar de îndată ce ajunge la noi, îți vom trimite banii înapoi în contul bancar specificat.

Comandă Acum