Tehnologie
Singurul inhalator salin
cu emisie controlata de aerosoli pentru
tratamentul afectiunilor respiratorii
 
TEHNOLOGIE INOVATOARE : Inhalatorul SaltMed utilizeaza o metoda unica de producere a aerosolilor salini uscati de dimensiuni optime terapeutic.

Aerosolii salini sunt produsi printr-un procedeu inovator
de eroziune mecanica la trecerea fortata a aerului printr-un cartus cu o structura speciala de sare de mina in stare uscata :
- Aerul de la pompa trece prin stratul microcristalin de la partea inferioara a cartusului si il antreneaza intr-o miscare de "fierbere" extrem de vizibila.
- Aerul sub presiune erodeaza micro-cristalele de sare generand micro-particule saline.
- Aerul traverseaza apoi stratul superior de granule extruse suferind un proces de filtrare avansata, modificari de ionizare si fiind imbogatit semnificativ in micro-particule saline de dimensiuni active terapeutic.
Mai mult de 90% dintre particulele saline emise au dimensiuni de 1-5 microni, dimensiune dovedita ca fiind responsabila pentru principalele efecte benefice ale aerosolilor salini la nivelul cailor respiratorii.* Inhalarea aerului salin cu ajutorul unei masti permite utilizarea controlata in tratamentele medicale ale diverselor afectiuni respiratorii.
*Importanta dimensiunii de 1-5 microni (dimensiunea terapeutic activa) consta in aceea ca aceste particule patrund pana in profunzimea cailor respiratorii si de depun la toate nivelurile (in cavitati greu accesibile precum sinusuri si pana in alveolele pulmonare) unde isi exercita efectele benefice. Particulele cu dimensiuni mai mici (sub 1 micron) sunt foarte slab fixate de epiteliul respirator si prin urmare sunt eliminate rapid prin expiratie, in timp ce particulele cu diametrul mai mare de 5-6 microni se depun doar la nivelurile superioare (fose nazale, orofaringe).
  Rezultate rapide: o ora de utilizare pe zi este echivalenta cu o zi petrecuta in salina

- metoda unica de producere a aerosolilor salini uscati asigura o productie constanta si controlata de particule saline de dimensiuni active terapeutic - 90% particule cu diametrul 1-5 microni ; concentratia inalta de aerosoli de dimensiuni optime terapeutic si inhalarea controlata, cu ajutorul mastii de inhalare garanteaza o eficienta sporita a tratamentului.

  Tratament natural, fara reactii adverse**

- tratamentul nu are contraindicatii si poate fi folosit complementar altor terapii, inclusiv medicamentoase
**in cazuri izolate poate sa apara uscaciunea faringelui (se pare ca la pacienti cu carente de vitamine A, E si/sau insuficient hidratati) ; administrarea vitaminelor A,E si corectarea hidratarii elimina manifestarea efectului advers.

  Usor de administrat, inclusiv la copii mici

  Comod de transportat si depozitat, gratie dimensiunilor reduse

SaltMed este indicat ca terapie adjuvanta nemedicamentoasa pentru un spectru larg de afectiuni acute si cronice, de tip alergic sau infectios, ale cailor respiratorii superioare (alergie respiratorie, rinita, sinuzita, otita etc) si inferioare (astm, bronsita, bronhopneumopatie obstructiva cronica, fibroza chistica), precum si in stari de raceala sau gripa.
Functionare Beneficii Tehnologie Certificari Haloterapia Intrebari frecvente
Contacteaza acum
un reprezentant
telefon
Tel. /fax: (+4) 021 334 93 57
Mobil: (+4) 0723 20 30 85
Email: office@saltmed.ro
Google+