Singurul inhalator salin
cu emisie controlata de aerosoli pentru
tratamentul afectiunilor respiratorii
Foarte eficient
in preventia si tratamentul
afectiunilor respiratorii
Rezultate rapide
o ora de utilizarea pe zi
este echivalenta
cu o zi petrecuta in salina
Usor de administrat
inclusiv la copii mici
Tratament natural
fara reactii adverse
Functionare
 
Inhalatorul SaltMed cuprinde cartusul SaltMed A, masca B, si pompa C ambalate intr-o cutie. Pompa C se racordeaza la cartus cu un tub flexibil D din PVC.
MOD DE ADMINISTRARE: SaltMed se recomanda a fi utilizat zilnic, una pana la trei reprize de cate 30 minute sau mai mult, in functie de simptomatologie si recomandarile medicului.
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
- se scoate cartusul filtrant (A) din recipientul special(E) in care este pastrat impreuna cu agentul de uscare ;
- se monteaza in partea inferioara a cartusului tubul flexibil (D) care vine de la pompa (C);
- se monteaza in partea superioara masca de inhalare (B) ;
- se aseaza masca de inhalare pe fata si se respira prin masca timp de 30 de minute aerul imbogatit cu aerosoli salini ;
-la sfarsitul tratamentului cartusul filtrant se detaseaza si se introduce in recipientul prevazut cu silicagel. Masca se sterge cu o bucata de bumbac si se dezinfecteaza cu spirt (alcool etilic, max. 70 %). Periodic se recomanda spalarea mastii cu apa, sapun lichid si clatirea cu apa din abundenta. Dupa utilizare introduceti toate componentele aparatului in husa textila. Pastrati trusa intr-un loc ferit de umiditate.
ATENTIE! Dupa fiecare utilizare este recomandata pastrarea cartusului in ambalajul sau bine inchis pentru a asigura mentinerea uscata a cartusului. Daca umiditatea aerului depaseste 60%, pastrarea incorecta a cartusului duce la blocarea stratului de granule si la pierderea efectului terapeutic.
Nu se recomanda utilizarea in spatii cu umiditate excesiva (abur), in spatii cu mult praf sau in spatii cu aerosoli uleiosi, unde se reduce durata de utilizare a cartusului.
INLOCUIREA CARTUSULUI
Pentru mentinerea in parametri optimi, dupa perioada recomandata de utilizare (40-50 ore de utilizare, dar nu mai mult de 3 luni de la desfacerea din ambalajul original), cartusul trebuie inlocuit cu unul nou. Utilizati doar cartuse SaltMed.
ATENTIONARI SI PRECAUTII :
- Inhalatorul SaltMed realizeaza o terapie care nu inlocuieste tratamentele medicale curente. Nu intrerupeti si nu modificati tratamentele curente!
- Respectati sfaturile medicului dumneavoastra curant !
- Inhalatorul se utilizeaza de catre o singura persoana. Personalizati inhalatorul dumneavoastra completand eticheta recipientului in spatiul destinat utilizatorului.
- Se recomanda asigurarea unei hidratari corespunzatoare a organismului.
INTERACTIUNI CU ALTE PRODUSE MEDICALE:
Inhalatorul SaltMed poate fi folosit in combinatie cu orice alta medicatie sau terapie complementara. REACTII ADVERSE
In cazuri izolate (se pare ca doar la pacientii cu carente de vitamine A, E si/sau hidratare insuficienta) poate sa apara o senzatie de uscaciune la nivelul faringelui. Administrarea vitaminelor A,E si corectarea hidratarii elimina manifestarea efectului advers.
CONTRAINDICATII: Nu are
Manual de Utilizare

Inhalatorul SaltMed este disponibil fara prescriptie medicala.
Va rugam sa cititi cu atentie Manualul de Utilizare pentru Inhalatorul SaltMed inainte de utilizare
Functionare Beneficii Tehnologie Certificari Haloterapia Intrebari frecvente
Contacteaza acum
un reprezentant
telefon
Tel. /fax: (+4) 021 334 93 57
Mobil: (+4) 0723 20 30 85
Email: office@saltmed.ro
Google+