Boli Copii - Rinita
Singurul inhalator salin
cu emisie controlata de aerosoli pentru
tratamentul afectiunilor respiratorii
 
Rinita este o inflamatie a mucoasei ce captuseste fosele nazale, de cauza infectioasa, (provocata de virusuri - guturai), sau de cauza alergica (declansata de anumite substante alergene - rinita alergica).

Manifestarile principale ale rinitei de cauza infectioasa (virala) sunt stranutul, senzatia de nas infundat sau secretia nazala abundenta, initial apoasa, dar care poate deveni vascoasa si galbena din cauza suprainfectarii bacteriene.

In cazul rinitei alergice manifestarile cel mai des intalnite sunt: stranutul repetat, indeosebi dimineata la trezire si scurgerile nazale apoase si abundente, ce pot aparea la numai cateva minute dupa expunerea la alergeni.
Secretiile nazale care se scurg pe peretii posteriori ai gatului pot determina senzatia de mancarime (prurit) sau pot declansa o tuse cronica iritativa. De asemenea se poate asocia o lacrimare abundenta si prurit ocular (mancarime a ochilor).
Terapia cu Inhalatorul SaltMed, prin producerea controlata de aerosoli salini uscati, reprezinta o solutie unica de tratament pentru pacientii care sufera de rinita infectioasa sau alergica asigurand:

- desfundarea nasului, prin scaderea inflamatiei de la nivelul mucoasei foselor nazale si sinusurilor ;
- drenajul eficient al secretiilor nazale existente prin fluidificarea mucusului care este eliminat astfel mai usor ;
- cresterea apararii locale impotriva infectiilor prin efecte imunomodulatoare si antibacteriene;
- eliminarea eficienta a alergenilor, care pot declansa sau prelungi episoade alergice, prin drenajul imbunatatit al secretiilor nazale;
- scaderea numarului episoadelor de acutizare, precum si dependenta de medicamente antialergice datorita efectului de desensibilizare la alergeni.

Terapia SaltMed este sigura si comod de administrat, inclusiv copiilor mici.
Functionare Beneficii Tehnologie Certificari Haloterapia Intrebari frecvente
Contacteaza acum
un reprezentant
telefon
Tel. /fax: (+4) 021 334 93 57
Mobil: (+4) 0723 20 30 85
Email: office@saltmed.ro
Google+