Boli Copii - Otita
Singurul inhalator salin
cu emisie controlata de aerosoli pentru
tratamentul afectiunilor respiratorii
 
Otita este o inflamatie cauzata de infectie a urechii medii. Cand o raceala produce inflamatia si inchiderea tubului de legatura dintre urechea medie si gat (trompa lui Eustache), lichidul, care in mod normal curge spre gat, se acumuleaza in urechea medie. Bacteriile si virusurile se dezvolta in secretiile care stagneaza in aceasta zona si cauzeaza infectia urechii.

Otita medie apare de cele mai multe ori in timpul sau dupa un guturai. Manifestarea principala este durerea de ureche, ce poate fi extrem de suparatoare pentru copil ducand la modificari de dispozitie, iritabilitate si tulburari de somn. Uneori durerea se poate insoti si de febra.
Inhalatorul SaltMed, prin producerea controlata de aerosoli salini uscati, ce au capacitatea de a patrunde si de a se depune inclusiv la nivelul unor cavitati greu accesibile altor tratamente (precum urechea medie), asigura:

- ameliorarea rapida a durerii chinuitoare si grabirea vindecarii prin scaderea inflamatiei si un drenaj eficient al secretiilor stagnante de la nivelul urechii medii;
- prevenirea reimbolnavirilor la copiii care fac frecvent otite, atat prin impiedicarea stagnarii secretiilor cat si prin oprirea dezvoltarii microbilor (efecte bactericide si bacteriostatice) ;
- cresterea apararii locale si rezistenta indelungata impotriva infectiilor respiratorii.

Terapia SaltMed este sigura si comod de administrat, inclusiv copiilor mici.
Functionare Beneficii Tehnologie Certificari Haloterapia Intrebari frecvente
Contacteaza acum
un reprezentant
telefon
Tel. /fax: (+4) 021 334 93 57
Mobil: (+4) 0723 20 30 85
Email: office@saltmed.ro
Google+