Boli Copii - Bronsiolita
Singurul inhalator salin
cu emisie controlata de aerosoli pentru
tratamentul afectiunilor respiratorii
 
Bronsiolita acuta este o boala acuta infectioasa a cailor respiratorii de calibru mic din plamani (bronhiolele, care sunt ramificatiile terminale ale bronhiilor), fiind determinata de obstructia acestora prin inflamatie.

Boala este foarte frecventa, mai ales in anotimpul rece si in special la sugarul si copilul mic cu varsta sub doi ani, fiind produsa de virusuri (virusul sincitial respirator este responsabil de peste jumatate din cazurile de boala).

Manifestarile constau in : tuse, secretii nazale abundente (rinoree) si febra. In cateva zile de la aparitia simptomelor copilul manifesta respiratii superficiale si suieratoare (wheezing).

Infectia severa la copii determina cresterea frecventei respiratiilor. In momentul in care apar tulburarile de respiratie este indicat consultul imediat al medicului.
Adaugata tratamentului recomandat de medic, terapia cu Inhalatorul SaltMed, prin producerea controlata de aerosoli salini uscati, asigura:

- un efect imediat de ameliorare a tusei si de usurare a respiratiei, prin scaderea inflamatiei de la nivelul bronhiolelor ;
- cresterea productivitatii tusei (tuse mai eficienta), prin cresterea volumului si fluidificarea secretiilor traheobronsice (flegmei), ceea ce duce la eliminarea lor mai usoara ;
- grabirea vindecarii si prevenirea reaparitiei episoadelor de bronsiolita, prin cresterea apararii locale si efecte antibacteriene.

Terapia SaltMed este sigura si comod de administrat, inclusiv copiilor mici.
Functionare Beneficii Tehnologie Certificari Haloterapia Intrebari frecvente
Contacteaza acum
un reprezentant
telefon
Tel. /fax: (+4) 021 334 93 57
Mobil: (+4) 0723 20 30 85
Email: office@saltmed.ro
Google+