Boli Copii - Astm
Singurul inhalator salin
cu emisie controlata de aerosoli pentru
tratamentul afectiunilor respiratorii
 
Astmul se caracterizeaza printr-o inflamatie cronica a bronhiilor (ramificatii ale cailor aeriene de la nivelul plamanilor) si o hiperreactivitate bronsica (adica o reactivitate exagerata la diferiti stimuli ce determina contractia muschilor situati in jurul bronhiilor, fenomen denumit si bronhospasm). Acestea determina ingustarea cailor aeriene ale copilului si productia unui mucus vascos si mai greu de eliminat.

Cauzele sunt incomplet cunoscute dar in general se combina factori genetici (o predispozitie mostenita de a face astm), factori alergici (expunerea la substante alergene precum praful, gandacii, parul de animale) si factori de mediu (poluare, fum de tigara sau diferiti microbi).

Manifestarile astmului
In perioada dintre crize : respiratie dificila, tuse in special iritativa, oboseala rapida in timpul efortului fizic, tulburari de somn.
In timpul crizei de astm (episodul acut) caile aeriene se ingusteaza foarte mult, aparand:
- sufocare
- expir prelungit si suierator (wheezing)
- senzatie de presiune la nivelul pieptului
- tuse suparatoare cu eliminarea unor cantitati mici de sputa (flegma) vascoasa, la sfarsitul crizei
Factori declansatori: racelile si gripa; expunerea la fum de tigara, poluanti, praf sau par de animale; efortul fizic (astm indus de efortul fizic); administrarea anumitor medicamente (acidul acetil salicilic sau antiinflamatoare nesteroidiene).
Adaugata la tratamentul recomandat de medic, terapia cu Inhalatorul SaltMed, prin producerea controlata de aerosoli salini uscati, asigura:

- imbunatatirea respiratiei si a capacitatii de efort fizic prin scaderea inflamatiei bronsice, fludificarea si eliminarea mai usoara a secretiilor traheo-bronsice;
- scaderea numarului si a gravitatii crizelor de astm (episoadelor acute) prin reducerea hiperreactivitatii bronsice (efecte de desensibilizare la alergeni) ;
- rezistenta crescuta la infectiile respiratorii prin intarirea imunitatii locale si eliminarea microorganismelor patogene (efecte bactericide si bacteriostatice).

Terapia SaltMed este sigura si comod de administrat, inclusiv copiilor mici.
Functionare Beneficii Tehnologie Certificari Haloterapia Intrebari frecvente
Contacteaza acum
un reprezentant
telefon
Tel. /fax: (+4) 021 334 93 57
Mobil: (+4) 0723 20 30 85
Email: office@saltmed.ro
Google+