Boli Copii - Amigdalita
Singurul inhalator salin
cu emisie controlata de aerosoli pentru
tratamentul afectiunilor respiratorii
 
Amigdalita reprezinta inflamatia amigdalelor, provocata de o infectie virala sau bacteriana. Amigdalele sunt formatiuni limfatice cu rolul de a indeparta microbii din aerul pe care il inhalam.

Cauzele amigdalitei sunt: factori fizici - bauturi reci, alimente prea reci/fierbinti, curent, care produc o iritatie la nivelul mucoasei si/sau factori infectiosi. Infectiile repetate pot duce la o cronicizare a infectiei.

Amigdalita se manifesta prin: gat inflamat, rosu si dureros, ganglioni mariti de volum si durerosi in regiunea gatului, durere de cap, febra si frisoane la care se poate adauga congestie nazala si guturai. In cazuri mai severe la nivelul amigdalelor se pot observa depozite de puroi.

Amigdalita poate sa dureze de la trei, patru zile pana la o saptamana, in functie de agentul patogen care a cauzat-o (virus sau bacterie).
Terapia cu Inhalatorul SaltMed, prin producerea controlata de aerosoli salini uscati, asigura:

- ameliorarea durerii neplacute si a jenei la inghitit prin reducerea inflamatiei de la nivelul cailor respiratorii superioare: faringe, amigdale etc.
- grabirea vindecarii si prevenirea reinfectiei la cei care fac frecvent amigdalite, atat prin impiedicarea dezvoltarii microbilor (efecte bactericide si bacteriostatice) cat si prin cresterea rezistentei locale la infectii.

SaltMed este sigur si confortabil atat pentru adulti cat si pentru copii, si poate aduce imbunatatirea pe termen scurt a simptomelor neplacute, dar si rezistenta indelungata impotriva reaparitiei acestei afectiuni.
Functionare Beneficii Tehnologie Certificari Haloterapia Intrebari frecvente
Contacteaza acum
un reprezentant
telefon
Tel. /fax: (+4) 021 334 93 57
Mobil: (+4) 0723 20 30 85
Email: office@saltmed.ro
Google+